SĂ FIM MAI BUNI

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a încheiat vineri, 13 decembrie 2019, a zecea ediție a campaniei „Să fim mai buni”. De-a lungul celor trei săptămâni de campanie, la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” au venit numeroși copii care au vrut să doneze o jucărie, bilanțul campaniei fiind, ca de fiecare dată, pe măsura așteptărilor. Nu mai puțin de 20 de cutii pline cu jucării așteaptă acum să ajungă la copiii defavorizați.

Joi, 19 decembrie 2019, la ora 8.30, bibliotecarii vor duce jucăriile colectate la Școala Gimnazială Teslui, Grădinița Teslui, Școala Gimnazială Gângiova, Grădinița Gângiova, Școala Tărțăl, precum și Grădinița Țărțăl.

La această campanie de strângere de jucării au participat copiii de la unitățile de învățământ înscrise în proiectul „Grădinița pentru prichindei și copii mai măricei”, coordonați de cadrele didactice, dar și alți micuți cititori ai Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, care au aflat despre această acțiune și au dorit sa facă o surpriză în prag de sărbători altor copii.

Campania „Să fim mai buni” a avut un dublu rol. Copiii înscriși în proiect au învățat să dăruiască, să aducă zâmbetul pe buze copiilor mai puțin norocoși decât ei, iar copiii la care vor ajunge jucăriile se vor bucura și își vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor primite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *