Întreruperea temporară a serviciului de împrumut de carte la domiciliu

Vineri, 12 februarie 2021, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” întrerupe temporar serviciul de împrumut de carte la domiciliu. Corpul de clădire ce deservește secțiile de Împrumut Carte Adulți, Copii și Tineret intră într-un amplu proces de reabilitare, care se va desfășura pe parcursul următorilor doi ani.

Tot vineri, 12 februarie 2021, va fi inițiat procesul de organizare în cutii a tuturor cărților deținute la nivelul secțiilor de împrumut, în vederea mutării acestora într-o altă locație. Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, activitatea de împrumut de carte la domiciliu se va desfășura în imobilul situat în Craiova, pe strada Unirii, vis-a-vis de Biserica „Mântuleasa”.

Ne dorim ca transportarea cărților spre noul sediu să se desfășoare într-un ritm susținut și într-o perioadă cât mai scurtă. Intenționăm să reluăm activitatea de împrumut de carte la domiciliu la începutul lunii aprilie 2021. Mai multe detalii cu privire la reluarea propriu-zisă a activității vor fi oferite în perioada următoare.

Pentru a limita disconfortul cauzat utilizatorilor bibliotecii, fiecare dintre cititorii care împrumută cărți până vineri, 12 februarie 2021, în intervalul orar 10:00-18:00, beneficiază de două facilități importante:

  • Posibilitatea împrumutării unui număr nelimitat de cărți;
  • Posibilitatea returnării acestora în aprilie 2021.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *