De ce să sortăm gunoiul?

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” continuă desfășurarea proiectului „De ce să sortăm gunoiul?” prin două noi întâlniri interactive.

Luni, 25.03.2019, începând cu ora 10:00, sunt așteptați la bibliotecă, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, elevi de la Liceul „Charles Laugier”, însoțiți de profesorii Emilia Marin, Nicoleta Ciocan și Raluca Daneț. Pentru că acțiunile proiectului au fost implementate și în exteriorul spațiilor Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, bibliotecara Carmen Tică va fi prezentă miercuri, 27.03.2019, începând cu ora 9:00, în sala de festivități a Liceului Voltaire în vederea îndrumării și sensibilizării tinerilor în direcția protejării mediului înconjurător. La acțiune participă mai mult clase de elevi sub coordonarea profesoarei Florentina Iagăru.

Proiectul „De ce să sortăm gunoiul?” face parte din campania „Împreună pentru un mediu mai curat” și are menirea de a sensibiliza și responsabiliza tinerii atât în legătură cu necesitatea sortării gunoiului, cât și în direcția identificării și aplicării modalităților de recuperare, reciclare și refolosire a materialelor.

În ultima zi a proiectului, 4 aprilie 2019, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” va organiza o expoziție de obiecte decorative și/sau utile,  realizate de participanți din materiale reciclate sau refolosite. Participanții și nu numai sunt invitați la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, în intervalul 1-4 aprilie 2019, în vederea donării obiectelor care vor fi etalate în cadrul expoziției.


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *