Career Day 2019, ediția a II-a

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește sâmbătă, 18 mai 2019, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, începând cu ora 14:00, evenimentul Career Day 2019, organizat de Cercetașii României – Filiala Craiova.

Evenimentul se adresează tinerilor din municipiul Craiova și se revendică de la conceptul de „bibliotecă vie”. Participanții sunt invitați să discute și dezbată alături de ,,cărțile” prezente, șase persoane care activează în domeniile artistic, juridic, medical și militar, pentru a obține informații relevante despre piața muncii și diferitele opțiuni de carieră. Invitații vor vorbi și vor răspunde la întrebări legate de alegerile făcute de-a lungul carierei, felul în care arată o zi obișnuită din viața lor, cum s-au schimbat și evoluat prin prisma experiențelor de muncă, ce beneficii au descoperit și ce provocări au întâmpinat.

Career Day își propune să contribuie la rezolvarea unei probleme actuale, cea a cunoștințelor insuficiente pe care le au tinerii, în special adolescenții, în momentul în care își aleg o carieră, prin promovarea educației non-formale, depășirea zonei de confort prin luarea inițiativei și crearea unor proiecte similare.


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *