An Evening among Pets

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 26 mai 2019, în intervalul 12:00-19:45, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, o nouă acțiune a Clubului LEO Terra-Nova Craiova cu titlul „An Evening among Pets”. În cadrul  activității se vor purta dezbateri și vor fi difuzate doua filme de lung metraj prin intermediul cărora comunitatea locală este invitată să ia act de necesitatea îmbunătățirii condițiilor în care trăiesc animalele din adăposturi.

Întâlnirile organizate la nivelul clubului au rolul atât de a ușura organizarea și comunicarea membrilor în vederea implementării proiectelor, cât și de a îmbunătăți moralul echipei prin diferite activități de teambuilding și discuții libere. Activitățile organizate de Clubul LEO Terra-Nova Craiova se adresează, în special, comunităților defavorizate: copiii din orfelinate, oamenii cu dizabilități, bătrânii din aziluri etc.

Clubul LEO Terra-Nova Craiova este o organizație nonguvernamentală care are ca scop elaborarea și implementarea de proiecte în baza identificării problemelor constatate la nivelul comunității. LEO este acronimul folosit pentru Leadership, Experience, Opportunity. În România își desfășoară activitatea 34 de cluburi, organizate într-un district – District LEO 124 România.


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *