Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei

Pentru că ne aflăm în luna cu sărbătorile cele mai îndrăgite de copii,  luna decembrie, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, prin compartimentul Împrumut Cărți Copii și Tineret, continuă proiectul “Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei” cu o nouă temă educativă. 

Planificată pentru intervalul 4-7 decembrie 2017, acțiunea intitulată “Să-i scriem Moșului” constă în realizarea unui număr de câteva sute de scrisori adresate lui Moș Crăciun. 

 Îi vor scrie lui Moș Crăciun preșcolarii și școlarii  de la următoarele grădiniţe şi şcoli din Craiova, programate astfel:

Luni, 4 decembrie, orele:  

10-11  – Grădinița „Dumbrava Minunată”;

11-12 – Școala Gimnazială „Henri Coandă”;

12-13 – Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”;

                                        

Marţi, 5 decembrie, orele:    

10-11 – Grădinița „Ion Creangă”;

11-12 – Școala Gimnazială Castranova;

1230-1330 – Colegiul Național „Carol I”;

 

Miercuri, 6 decembrie,  orele:  

10-11 – Grădinița „Ion Creangă”;

11-12 – Școala Gimnazială „Mircea Eliade”;

12-13 – Școala Gimnazială „Gheorghe Bibescu”;

 

Joi, 7 decembrie, orele:

10-11- Grădinița „Traian Demetrescu”;

12-13 – Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”;

15-16 – Grădinița „Floarea Soarelui”.


Biroul de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Din tolba lui Moș Crăciun

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, prin departamentele Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură, organizează, în parteneriat cu Colegiul Național “Elena Cuza”, campania de colectare de jucării și rechizite denumită „Din tolba lui Moș Crăciun” .

Acțiunea se desfășoară în perioada 01-14 decembrie 2017, toate jucăriile și rechizitele colectate urmând să fie distribuite, în data de 15 decembrie 2017, către  cenrele sociale “Aripi de lumină” și “Best Life” din Craiova. Jucăriile și rechizitele pot fi donate de oricine, acțiunea adresându-se tuturor categoriilor sociale.

În ultima lună a anului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne propunem să le aducem puțină bucurie tuturor copiilor de la cele două centre sociale aflate în administrarea Arhiepiscopiei Craiovei. Încheiem un an fructuos, un an în care am colaborat pe multiple fronturi cu centrele “Aripi de Lumină” și “Best Life”. Pentru că socotim importantă colaborarea noastră și pentru că biblioteca poate fi și un bun catalizator de energii și proiecte, inițiative și gânduri bune, până la data de 14 decembrie  vom colecta jucării și rechizite pe care ulterior le vom redirecționa spre acești copii frumoși și talentați”, a declarat Lucian Dindirică, managerul bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

Jucăriile și rechizitele vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul departamentelor Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură.


Biroul de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”