Clubul Melomanilor – „Eternul Tango”

Luni, 18 decembrie 2017, începând cu ora 18.00, Biblioteca Județeană ˝Alexandru și Aristia Aman˝ invită publicul interesat la ultima întâlnire organizată în cadrul Clubului Melomanilor în 2017.
Denumit generic “Fascinantul Tango”, spectacolul propus luni de Maria Barbărasă, profesor și coordonator al activității, este înregistrat la Berlin, în faimosul Admiralspalast, în data de 4 iunie 2013.
Acompaniat de şase muzicieni, bas-baritonul uruguayan Erwin Schrott ne invită să patrundem în universul tangoului şi să ascultăm melodii din creaţia compozitorilor sud-americani: Astor Piazzolla, Pablo Ziegler, Juan Carlos Cobian, Antonio Carlos Jobim și Carlos Gardel.
Albumul, intitulat „Rojotango” („Tango roşu”), a primit în 2012 premiul Echo Klassik, cel mai important premiu ale industriei discografice germane şi europene, în general.
Erwin Schrott este un cântăreţ de operă născut în 1972, la Montevideo, care a devenit cunoscut după ce a obţinut premiul I şi premiul publicului, în 1998, la concursul “Operalia”, creat de faimosul Placido Domingo.
Erwin Schrott interpretează diferite roluri, cu precădere din creaţiile lui Mozart şi ale lui Verdi, pe toate marile scene de operă din lumea întreagă.
Acțiunea se va desfășura în sala “Marin Sorescu”/American Corner.


Biroul de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *