Biblioteca Aman participă la Festivalul „Adunare pentru Mișcare”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă vineri, 17 mai 2019, în intervalul orar 13:00-17:00, în Parcul Tineretului din Craiova, la festivalul „Adunare pentru Mișcare”. Acțiunea este recomandată tuturor categoriilor de vârstă și se desfășoară în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului!

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” va desfășura multiple activități recreative în cadrul acțiunii. O echipă de bibliotecari va asigura buna dispoziție în cadrul festivalului prin organizarea de ateliere creative, pictură pe față și lectură în aer liber, dar și prin jocuri interactive la care sunt invitați să se bucure toți participanții.

Susținem mișcarea și educația prin sport. Vom fi alături de organizatori pentru că avem convingerea că cei care practică sportul regulat sunt consumatori fideli de cultură și cărți. În zona special amenajată pentru relaxare și recreere, colegii mei le-au pregătit mai multe surprize și activități dinamice tuturor celor care vor ajunge în Parcul Tineretului”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Festivalul „Adunare pentru Mișcareʺ este un proiect al Asociației Române a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) realizat împreună cu HOME TRAINING și Școala Româno-Britanică, Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, JCI Craiova, Bebevesel.ro și Grupul Parohial „Tinerii Maicii Domnului”. Partenerii proiectului sunt: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Decathlon, Crucea Roșie filiala Dolj, Librărie.net, Casa Ethos și Sânziana.


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”