Concursul Județean de Creație în Limba Engleză „O poveste pentru tine”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Școala Generală „Mircea Eliade” și Școala Generală „Elena Farago” din Craiova organizează, în data de 31 mai 2019, Concursul Județean de Creație în Limba Engleză „O poveste pentru tine”, ediția a XVII-a. Tema acestui an este „Between the Lines”.

Potrivit regulamentului de concurs, fiecare școală din județul Dolj poate înscrie câte o echipă pentru fiecare nivel, respectiv clasele a VI-a și a VII-a. Fiecare echipă va fi compusă din doi elevi: unul care va scrie un eseu în limba engleză pe baza temei date și un al doilea care va concepe o lucrare artistică în concordanță cu eseul. Elevii care se ocupă de latura artistică pot folosi creioane colorate, carioci, creioane grafit și își vor prezenta lucrarea pe o foaie clasică de desen format A4.

Concursul „O poveste pentru tine” are menirea de a promova limba engleză, lectura, dragostea pentru frumos, prin încurajarea deprinderilor artistice, dar și evidențierea elevilor care dovedesc o cunoaștere temeinică a limbii engleze, precum și talent artistic.

Concursul se va desfășura în sălile „Marin Sorescu” și „Ștefan Ciuceanu”, pentru fiecare dintre cele două nivele, în data de 31 mai 2019, începând cu ora 9:00, și va dura două ore. Festivitatea de premiere se va desfășura în data de 7 iunie 2019, la ora 10:00, în sala „Marin Sorescu”.

Înscrierile pentru participarea la concurs se pot face până la data de 28 mai 2019, ora 12:00, la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, la numărul de telefon 0251/532267, interior 110, sau la adresa de e-mail: madalina.bailesteanu@gmail.com.


Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *