Spectacol de magie

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” continuă seria activităților prin care este alături de elevi în timpul vacanței de vară, oferind modalități distractive și educative de petrecere a timpului liber, dar și numeroase surprize.

O astfel de surpriză pentru cei mai mici dintre prietenii noștri am pregătit pentru joi, 3 august 2023, la ora 10, cand magicianul Mario Popescu va oferi celor mici o oră de magie.

Mario Popescu, tânărul magician, pictor și antreprenor care prezintă spectacole de magie moderne,  presărate cu Iluzii și numere interactive pentru adulți și copii, este unul dintre prietenii de nădejde ai Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, care a participat la mai multe proiecte organizate de bibliotecari pentru cei mai mici dintre cititori, precum „O noapte în bibliotecă” și „Pătura care citește”.

Programul „Fun in Summer” este un program de cursuri gratuite, oferite în fiecare vacanța de vară de bibliotecarii și colaboratorii Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. Anul acesta, programul, desfășurat pe durata a opt săptămâni, în perioada 19 iunie – 11 august, oferă copiilor interesați un atelier de competențe digitale, intitulat BiblioLab, cursuri de limba spaniolă, atelierul Movie Club, unde copiii vizionează filme de animație, filme documentare sau ecranizări ale operelor literare, și atelierul Games Day, unde participanții sunt așteptați cu jocuri educative și de recreație, precum: șah, puzzle-uri, Monopoly, Dixit sau Cluedo.

Cursurile de vară oferite celor mici de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” au devenit o tradiție, alternativa inedită pe care bibliotecarii o oferă școlarilor în timpul vacanței de vară.

Îi așteptăm pe toți copiii înscriși la cursurile de vară ale Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” pentru a păși împreună în lumea magică a distracției!

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”