Cenaclul literar „Virtus Verbi” la Aman

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” găzduiește joi, 22 martie 2018, începând cu ora 15.00, în sala “Acad. Dinu C. Giurescu” prima întâlnire a Cenaclului literar „Virtus Verbi”.
Înființat de Consiliul Județean al Elevilor (C.J.E.), Cenaclul literar „Virtus Verbi” va consta în întâlniri tematice a căror menire este promovarea literaturii românești.

Întâlnirile membrilor cenaclului la bibliotecă vor avea o desfășurare bilunară, calendarul întâlnirilor derulându-se până în luna semptembrie a anului 2018.

“Inițiativa elevilor constituiți în cadrul Consiliului Județean al Elevilor este demnă de admirație și merită tot sprijinul nostru. Derularea unor întâlniri regulate al căror scop declarat este promovarea literaturii și răspândirea impresiilor de lectură vine să confirme rolul pe care biblioteca noastră îl îndeplinește neîntrerupt. Sprijinim și îi sprijinim pe cei care promovează cartea și lectura, cu atât mai mult cu cât inițiativa de față este inspirată de tineri, de elevi din Craiova”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.


Biroul de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”