COPILĂRIA DIN AMINTIRI

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează luni, 28 ianuarie 2019, lansarea cărții „Copilăria din amintiri”, autor Lucreția Mirescu. Evenimentul se va desfășura în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, începând cu ora 17.30.

La lansarea volumului „Copilăria din amintiri” vor lua parte invitații Mircea Pospai, Liviu Gabriel Balica, Liviu Mircea Goga, Mihai Firică și Viorel Pîrligras.

 

CLUBUL MELOMANILOR

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” invită publicul interesat luni, 28 ianuarie, ora 17.00, la prima întâlnire din anul 2019 a Clubului Melomanilor. Întâlnirea de luni, intitulată „De la sonată la simfonie”, va fi un omagiu adus lui Wolfgang Amadeus Mozart, care s-a născut în urmă cu 263 de ani, pe data de 27 ianuarie 1756. Timp de două ore, iubitorii muzicii clasice vor face o incursiune în creația marelui compozitor și vor audia mai multe compoziții instrumentale, care vor fi prezentate de către profesor Maria Barbărasă.

 

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”

CĂRTICICA PENTRU PRICHINDEI ȘI COPII MAI MĂRICEI

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” continuă proiectul „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei” și organizează, în intervalul 28 – 31 ianuarie, activitatea intitulată „Totul despre deșert – vizionare”. În cadrul acestei activități, micuții vor afla despre deșert, despre felul în care se formează deșertul, precum și despre animalele și plantele care au găsit modalitatea de a supraviețui în condiții dure.

Oaspeţii Ludotecii vor fi preşcolarii şi şcolarii de la următoarele grădiniţe şi şcoli, programate astfel:

 

Luni, 28 IANUARIE

10-11 Grădinița Floare Albastră

11-12 Liceul Teoretic Tudor Arghezi

 

Marți, 29 IANUARIE

10-11 Școala Gimnazială Mihai Viteazul

11-12 Grădinița Elena Farago

1230-1330 Colegiul Național Carol I

 

Miercuri, 30 IANUARIE

10-11 Grădinița Iedera

11-12 Grădinița Tudor Vladimirescu

13-14 Școala Gimnazială Gheorghe Bibescu

 

Joi, 31  IANUARIE

10-11 Grădinița Paradisul Copiilor

11-12 Colegiul Național Frații Buzești

 

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”