LANSARE „MOZAICUL”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 10 iunie, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, începând cu ora 17.00, lansarea numărului 5/2019 al revistei „Mozaicul”. În cadrul evenimentului va fi lansat și volumul „Floare de cireș”, autor Ramona Bădescu, va fi prezentat proiectul de istorie vizuală a Craiovei –„Discover Craiova” și vor fi lecturate mai multe articole.

Evenimentul va fi moderat de Nicolae Marinescu, iar Mihaela Albu, Ramona  Bădescu, Petrișor Militaru și Lucian Săuleanu vor participa în calitate de invitați. La finalul întâlnirii, participanții vor asista la un moment muzical susținut de Geo Fabian.

 

FUN IN SUMMER

Ca în fiecare vară, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, prin secția American Corner, proiectul educativ „Fun in summer”. Prin acest proiect, care se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 august, biblioteca oferă copiilor oportunități de a petrece timp de calitate, într-un mediu educativ.

Oferta din această vară include cursuri și ateliere din domenii variate: Clubul de lectură în limba engleză, Curs de limba suedeză, Introducere în informatică, Educație financiară și antreprenorială pentru copii, Cusături tradiționale, Caligrafie, Art and crafts, Jocuri, Vizionări de filme.

Activitățile din proiect sunt gratuite și se adresează elevilor cu vârste cuprinse intre 10 și 17 ani. Pentru fiecare atelier vor fi organizate două grupe de câte 12 locuri, care vor fi ocupate în ordinea solicitărilor. Înscrierile se fac în perioada 5 – 25 iunie, la secția American Corner Craiova, sau la telefon 0251522393, interior 110. Programul atelierelor și componența grupelor vor fi afișate vineri, 28 iunie 2019.