Our Home, the Earth

 

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează în data de 25 aprilie 2023, ora 13.00, în sala „Marin Sorescu”, un eveniment în cadrul programului „Împreună pentru un mediu mai curat”.

La evenimentul „Our Home, the Earth” vor participa elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, coordonați de profesor Pătru Cornelia. Elevii vor viziona filmul documentar „Waste Land”, urmat de o dezbatere pe tema protecției mediului înconjurător. Activitatea bibliotecii este înscrisă în cadrul campaniei internaționale coordonată la nivel global de platforma Earth Day (www.earthday.org). Campania este dedicată Zilei Pământului, care a fost sărbătorită în data de 22 aprilie.

Proiectul „Împreună pentru un mediu mai curat” presupune activități diverse, precum întâlniri informative cu elevii, vizionări de filme documentare, expoziții tematice, excursii tematice, acțiuni de ecologizare, plantări de copaci, etc.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, ca instituție publică de prim rang în domeniul cultural informativ și educativ, se implică prin acțiunile sale  și în formarea permanentă a membrilor comunității pentru păstrarea și protejarea unui mediu mai curat și pentru o viață sănătoasă.

Biroul de presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *