Biblioteca Aman participă la “Winter Bazaar Craiova 2017”

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” participă, în perioada 25-26 noiembrie 2017, la prima ediție a expoziției “Winter Bazaar Craiova 2017”.
Timp de două zile, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, biblioteca va fi prezentă în cadrul expoziției cu o serie de activități inedite. Copiilor, indiferent de vârstă, le-au fost pregătite mai multe surprize. Vor fi organizate ateliere de hand-made, de desen și de pictură pe față, împătimiții jocurilor de strategie vor avea ocazia să-și măsoare forțele și priceperea într-un spațiu special amenajat, iar cei care îndrăgesc lectura vor putea participa la “ora de lectură”, activitate de lectură publică în care, adulți și copii, ne vom împărtăși preferințele și exeriențele literare.
Biblioteca Aman participă la fiecare expoziție sau târg organizat la Centrul Multifuncțional din localitate. Cu atelierele interactive pe care le propunem și cu activitățile specifice bibliotecii, promovarea lecturii în mod deosebit, încercăm să le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a lua contact cu biblioteca și cu serviciile diverse pe care le desfășoară”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. 
Prima ediție a expoziției “Winter Bazaar Craiova 2017” se va desfășura la Centrul Multifuncțional Craiova.

Biroul de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”